Alina Buteică

Leadership Coach

Alina Cristina Buteică este coach de wellness și leadership și growth hacker, care colaborează cu companii și persoane fizice pentru a-i ajuta să se îndrepte spre arta de a trăi bine și în aliniere cu scopul lor cel mai înalt.

O autoare despre leadership feminin, Alina este pasionată de a ajuta persoanele și companiile să atingă următorul lor nivel de intuiție, creativitate, conexiune și serviciu în lume. Este pasionată de a inspira oamenii să (se) conducă din interior.

Alina Cristina Buteică locuiește în Portugalia și este fondatoarea unei școli de leadership feminin precum și a unui cabinet de consultanță pe dezvoltare organizațională, Learning & Development și leadership autentic.

Călătoria ei este pasionantă. Până la vârsta de 30 de ani, era absolventă a 3 școli de afaceri din Europa cu o specializare în „Organizare, Schimbare și Strategie” și a trăit și lucrat în 17 țări de pe 3 continente. 

In decursul a 4 ani, Alina a construit de la bază cea mai mare academie de programe de management pentru una dintre cele mai mari companii de tehnologie din Africa, primul unicorn (prima companie de 1 miliard de dolari) de pe continent. Ea a colaborat cu oameni și organizații din cele mai diverse medii (de la industria auto la logistică, la ONG-uri, la tehnologie și comerț electronic).

Deschiderea, curiozitatea vie, empatia și setea de cunoaștere i-au permis Alinei să devină foarte adaptabilă la toate mediile în care a lucrat. Într-un mod fără judecată și 100% încurajator, Alina are un simț acut de a intra direct în miezul problemei cu toți liderii și organizațiile cu care lucrează, fapt ce i-a permis să faciliteze noi căi de creștere și abordări holistice.  

Cea mai mare bucurie a ei vine din a vedea oamenii și organizațiile cu care colaborează deschizându-se următorului nivel al propriei lor evoluții. 

De aceea, atunci când nu lucrează, călătorește cât de des poate, studiind mindfulness, nutriție, meditație, yoga, Divinul Feminin și terapii energetice holistice sau pur și simplu bucurându-se de muzică, artă, poezie și arhitectura vie a locurilor în care se află.