Producător TV

Andi MOISESCU

Producător TV, jurnalist , Urban Sports Enthusiast, Passionate DJ

”Profesional vorbind, totul a început în primăvara lui 1990. Vindeam ziare la metrou, la Piața Romană, în încercarea de a aduna ceva bani pentru vacanța de vară, când am auzit că un radio local organizează un concurs de DJ. Cum n-aveam nimic de pierdut, am încercat, alături de alți 50 de pretendenți și o zi mai târziu deveneam oficial unul dintre cei doi admiși.” – Andi Moisescu

Cariera lui și-a continuat ascensiunea cu roluri în unele dintre cele mai vizionate emisiuni de televiziune din România.

Este un familist convins care petrece cât de mult timp poate în compania familiei.

Având în vedere că a făcut 7 ani de patinaj viteză, nici sportul nu este un domeniu străin pentru Andi. Din contră, îl practică ori de câte ori are ocazia… chiar dacă este extrem.

Dar, cel mai important este faptul că Andi Moisescu este o persoană pozitivă, deschisă, plină de optimism care ori de câte ori întră într-o încăpere (prin intermediul TV, internetului sau fizic), ne face ca la finalul întrevederii să ne simțim mai împliniți și plecăm de acolo cu un sentiment de ”am mai învățat ceva nou”.