Andrei Hasna

Antreprenor

Andrei Hasna este CEO și cofondator al unui hub de inovație colectivă, înființat în 2022 împreună cu soția sa, Diana Hasna. Andrei își dedică activitatea sprijinirii inovației și a gândirii inovative. În cadrul hubului, investește masiv în cercetare și dezvoltare, sprijinind mințile tinere prin diverse programe de mentorat și burse. În colaborări cu universități de prestigiu, Andrei își propune să revitalizeze cercetarea în România, creând un mediu propice pentru descoperiri științifice și tehnologice cu impact global.

Anterior, Andrei a fondat o agenție internațională de marketing pe care a dezvoltat-o cu succes de la zero, transformând-o rapid într-una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere economică din România. Ca investitor activ, el susține diverse startup-uri din domeniile biotehnologiei și medicinei alternative.

Pe lângă inițiativele sale antreprenoriale, Andrei este promotor al antrenării minții și dezvoltării potențialului uman. El crede ferm că fiecare persoană are capacitatea de a-și maximiza potențialul prin educație și autodezvoltare continuă.