Consultant & Producător

Bryony COLE

Bryony Cole este cunoscută la nivel mondial drept specialistă de top în domeniul Sextech. Este consultant, producător și gazda podcast-ului popular intitulat “Future of Sex” (“Viitorul Sexului”)  – cu peste 1 milion de descarcări. Popularitatea sa crește la nivel global prin discursurile sale, aparițiile media și prin organizarea de hackathoane marca Future of Sex.

Prin prezența sa pe diverse scene globale, Bryony a oferit prognoze în tendințele din industria sextech către guverne, giganți tech și companii de divertisment, printre care SXSW, Founders Forum, Vivid, Brainbar, Festivalul Reflect, Pausefest, Dragonfly, YPO, Festivalul PEN World Voice și Fundația Skolkovo.

 Studiile sale de cercetare, precum și hackathoanele sextech reprezintă repere de vârf în direcțiile și inovațiile industriei. Bryony face parte și din Consiliul Director al Relațiilor Sextech din cadrul programului Femei din Sextech – o comunitate ce se extinde rapid, formată din antreprenori, developeri și lideri de gândire.

Bryony a intervievat sute de tehnologi, oameni de știință, cercetători, având astfel perspective profunde asupra industriei, de la inteligență artificială și jucării sexuale la programe pentru fertilitate, educație sexuală și aplicații contra traficului de sex.