Gerd Leonhard

Futurist, Humanist, Autorul “Technology vs. Humanity”, CEO The Futures Agency

„Oameni, Planetă, Scop și Prosperitate” este mottoul lui Gerd Leonhard, iar a ajuta la crearea „viitorului bun” este obiectivul său principal. Gerd este unul dintre futurologii de top din întreaga lume; a prezentat la peste 1700 de conferințe și evenimente de top în ultimii 20 ani și a lucrat cu companii precum Microsoft, NBC, Visa, Google, Comisia Europeană, L’Oréal, Audi, Deloitte și IBM.

Gerd a influențat și inspirat milioane de oameni să-și imagineze și să creeze un viitor mai bun. A fost numit unul dintre cei mai influenți europeni ai Wired UK în 2015 și se află pe locul 7 în clasamentul global al futurologilor. Din 2020, Gerd și-a dezvoltat în continuare stilul unic de ”keynote television” și a devenit rapid unul dintre cei mai populari prezentatori virtuali din întreaga lume.

Gerd este, de asemenea, fost muzician profesionist, producător de film și muzică apreciat de critici, fost milionar ”dotcom” eșuat, membru al Societății Regale de Arte (Londra) și profesor invitat al Fundação Dom Cabral din Brazilia.