Gilda Scarfe

Mental Toughness Expert

Dr. Gilda Scarfe este fondator și CEO al Positive Ed și membru în consiliul consultativ al Global Flourishing Study condus de Universitatea Harvard în colaborare cu Universitatea Baylor.

Gilda este specialist în psihologie pozitivă și expert în rezistență mentală, cu un master în educație și un doctorat în conceptualizarea și aplicarea rezistenței mentale în educație.

Este de asemenea specializată în proiectarea și implementarea stării de bine și a tenacității mentale în învățare, luare a deciziilor, calitatea relațiilor, performanță și climat organizațional; măsurarea rezistenței mentale și influența antrenamentului pentru rezistență mentală asupra rezultatelor cheie ale vieții.

Gilda este consultant internațional, colaborând cu școli sau companii din Fortune 500 cu privire la cele mai bune practici pentru integrarea în traininguri a conceptelor de bunăstare, rezistență mentală, sau psihologie pozitivă. Viziunea ei este de a ajuta oamenii să își atingă potențialul prin leadership axat pe oameni.