Mădălina Cocan

Antreprenor

Mădălina Cocan este CEO și cofondator all unui brand de lactate de specialitate 100% românești, naturale și integrale, adaptate cerințelor și posibilităților lumii de azi.

Mădălina a urmat cursurile de licență la Academia de Studii Economice din București și a continuat cu un masterat în același domeniu la Oxford Brookes University, în Marea Britanie. Mădălina şi-a început cariera în marketing în 2008 și a lucrat atât în companii care activează în B2C, cât și în B2B. În noiembrie 2017 s-a alăturat echipei în cadrul căreia activează în prezent și a fost responsabilă de strategia de marketing a companiei, inclusiv de lansarea brandului. În prezent, Mădălina este Directorul Executiv al companiei.

În ultimii 4 ani, Mădălina a reușit să ducă brandul de lactate de specialitate în topul celor mai importante și puternice branduri din industria lactatelor, un brand onest, transparent și iubit de consumatori. Când vine vorba de alegeri, Mădălina respectă principiul „măsoară de 10 ori și taie odată”, dar adaptat. Astfel că Mădălina măsoară de câteva ori cu rațiunea, apoi cu sufletului și apoi cineva îi suflă în ureche „să nu uiți să tai”.