Fost pilot al Forțelor Aeriene Regale

Mandy HICKSON

Mandy Hickson are o experiență de peste 30 de ani în domeniul aviației. S-a alăturat Forțelor Aeriene Regale în 1994 și a pilotat Tornado GR4 pe linia frontului, unde a operat în medii ostile, inclusiv patrulând zona „No Fly” peste Irak.

De când a părăsit FAR, s-a recalificat ca facilitator și coach în factorii de performanță umană. Bazându-se pe experiența sa în analiza riscurilor, luarea deciziilor sub presiune și rolul critic al omului în sistem, ea transpune lecțiile de viață din cabina de pilotaj în alte contexte de management și leadership.

Mandy este, de asemenea, un speaker foarte solicitat în mai multe domenii de afaceri, unde vorbește cu mult umor și pasiune pentru a-i inspira pe cei din jur. A fost invitată să împărtășească ideile sale cu unele dintre cele mai de succes organizații din întreaga lume, pentru a descrie strategiile și comportamentele care pot fi adoptate atunci când miza este la maxim.

Recent a lansat și bestsellerul ei, cartea An Officer, Not a Gentleman: The Inspirațional Journey of a Pioneering Female Fighter Pilot.

Ne întâlnim cu Mandy în 12 iunie 2021, la TEDxCluj Together.