Mihail & Band

Muzician

Unul dintre cei mai eclectici artiști din industria muzicală autohtona, Mihail profită de fiecare șansă pentru a se reinventa și a aduce un sound nou proiectului său.

Mihail a luat publicul român prin surprindere cu “Mă ucide ea”, desemnată a doua cea mai difuzată melodie din 2016, ce a acumulat peste 70 de milioane de vizualizări. Recunoașterea internațională a cunoscut-o odată cu lansarea “Who You Are”, piesa care a ajuns în fruntea topurilor din România și Italia.

Cunoscut pâna atunci ca și “baiatul cu chitara”, noul single a venit însoțit de o noua direcție muzicala, un mix de muzică electronică, alternativ și pop. Anul 2018 a fost marcat de un turneu extensiv în Italia, unde “Who You Are” a fost desemnată cea mai difuzată piesă internațională din acel an, alături de prezențe la diferite festivaluri din România și nu numai.

“End Of Summer Session”, o sesiune filmată într-un cadru intim la apus, pe un acoperiș din Cluj și lansat în Septembrie, accentuează noua direcție muzicală, prezentând conceptul live al artistului pe parcursul a patru piese. A fost urmat la scurt timp de single-ul “Dorul mă ia”, un precursor pentru primul sau material discografic ce urmează a fi lansat în urmatoarele luni.

Mihail a încheiat anul pe una dintre cele mai importante scene din lume, în cadrul concertului anual de Crăciun de la Vatican.