Romulus Cipariu

Muzician Voce & Țambal

Autentică, fascinantă, plină de temperament – așa ar putea fi descrisă muzica artistului sibian Romulus Cipariu, interpretată cu multă pasiune la instrumentul său ‐ țambalul. Deși are o vechime de sute de ani, țambalul cunoaște sub mâinile tânărului interpret o valoare cu totul nouă și deosebită în istoria sa: pornind de la folclorul românesc, trecând prin creații clasice și ajungând până la cele mai îndrăgite piese rock.

Romulus este unul din fondatorii trupei sibiene DOMINO cu care a concertat atât in țara cât și in străinătate. Printre festivalurile unde a concertat cu trupa Domino se numără: Focus in the Park, Padina Fest, Snow Fest, Rocanotherworld, Brezoi, Prut Fest, etc. 

A fost invitat in Norvegia unde a colaborat cu actorul Kristofer Hivju( Game of Thrones, Vikings, The Witcher) pentru înregistrarea primului album muzical al actorului. 

Romulus Cipariu este singurul interpret pe plan mondial, care oferă prin intermediul celor două surse sonore ( voce + țambal), un one‐man‐show unic.