Teo

Comediant

Claudiu Teohari, Teo, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Teo are un simț al umorului inconfundabil, cu o carismă și stil de a vorbi serios în glumă așa cum nimeni nu mai are. Pe lângă faptul că face stand-up, Teo este și scriitor și actor ocazional.

Teo și-a dat seama că are înclinație în acest domeniu, undeva prin 2003, iar în 2004 a avut și primul său show la prima cafenea de stand-up comedy din țară, dar și locul în care o mare parte din comedianții cunoscuți și-au început activitatea. De atunci a reușit să rămână în topul preferințelor publicului, în primul rând datorită umorului sau deștept. De la stereotipurile sociale, natura umană, experiențe din viața cotitiană, ale sale sau ale altora, cutume sau comportamente sociale, toate acestea ne fac să râdem și să uităm de probleme.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în 2010 a debutat ca actor în filmul WebSiteStory regizat de Dan Chișu. În prezent este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate.