Teodora Mețiu

Trainer Public Speaking

Teodora Mețiu a cucerit lumea televiziunii cu o carieră impresionantă de mii de ore în direct, 72.000 de știri prezentate și peste 300 de reportaje și transmisiuni live de la evenimente majore precum alegeri prezidențiale, alegeri locale și schimbări economice.

Aceasta a fost doar începutul. După o carieră strălucită în televiziune, Teodora și-a descoperit adevărata vocație: să vindece și să antreneze voci! De peste 15 ani, ea este un trainer de public speaking dedicat, având la activ 4500 de ore predate, peste 150 de grupe de cursanți și ajutând peste 6000 de oameni să-și depășească frica de a vorbi în public. 

Reușita trainingurilor ei stă în descoperirea proprie a “limbii române pentru ureche”, limba care nu plictisește publicul și care transmite orice mesaj cu claritate și cu energia de care publicul are nevoie. Totodată, Teodora Mețiu este recunoscută pentru capacitatea ei de a citi gandurile secrete ale oamenilor ascultându-le doar vocea și cuvintele. În acest sens a lansat în premieră în România un curs înregistrat “Citește oamenii din jurul tău”prin care oricine își poate îmbunătăți capacitatea de a recunoaște “omul real” din spatele cuvintelor, vocii sau a gesturilor. De asemenea, din această toamnă Teodora Mețiu va preda live și la Cluj acesta fiind primul oraș din hartă dezvoltării propriei școli. 

Teodora Mețiu este recunoscută pentru capacitatea sa de a transforma frica de a vorbi în public într-o forță de comunicare puternică și eficientă, contribuind la succesul personal și profesional al celor mai influenți oameni din mediul corporativ și politic.