Amalia Enache – Jurnalist de televiziune

Amalia Enache este jurnalist de televiziune de 20 de ani, dintre care 17 ani in echipa Stirilor PRO TV, ceea ce presupune cateva mii de ore in direct.
A prezentat super-productia sociala Clipa de Fericire, o emisiune cu 400 de oameni in public, care a pus reflectoarele pe povestile de viata ale unor oameni exceptionali. Pentru aceasta emisiune a realizat si o parte din reportajele de pe teren, cu o premiera in Romania, prima intalnire dintre parintii unui copil donator de organe si cele 4 persoane salvate astfel.
Face parte din echipa speciala de reporteri Romania, te iubesc pentru realizarea reportajelor cu romani exceptionali difuzate de 1 decembrie la PRO TV. Face totul, de la documentare, filmari pe teren, scris pana la alegerea cadrelor la montaj. Pentru care a filmat din cele mai luxoase si exclusiviste locuri din lume pana in canalele de la Gara de Nord.
Face cursuri de media training cu mare pasiune, deoarece crede ca e minunat pentru orice jurnalist sa aiba parteneri de dialog la un nivel similar de sofisticare in comunicare si nu niste ezitanti. Crede ca e de ajutor pentru ambele parti, dar mai ales pentru public, sa fie oameni bine antrenati in comunicarea publica.
A prezentat Galele Ziarul Financiar, Business Magazin, Tineri Manageri de Top, Premiile Gopo, Halloween Charity Ball, Hope Concert, Festivalul Filmului European, Salvati Copiii si a moderat conferinte de business, de implicare sociala si evenimente corporate.
Prin moderarea de evenimente si-a propus pur si simplu sa scada gradul de plictiseala si derizoriu din Romania.