Despre Ramin Hasani

Ramin este doctorand si asistent de cercetare in Informatica la Institutul de Inginerie Informatica din TU Wien, Austria. Cercetarea sa primara se concentreaza pe dezvoltarea algoritmilor interpretabili de invatare automata pentru sisteme dinamice. Cercetarea lui Ramin privind invatarea automata bazata pe principiile creierului a fost prezentata la forumul TEDxVienna 2018. El a fost cercetator stiintific la Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), CSAIL, investigand topologiile retelei neuronale interpretabile pentru sistemele robotizate autonome. El a co-prezidat primul atelier NIPS privind procesarea informatiilor neuronale a Worm (WNIP) la cea de-a 31-a Conferinta NIPS, Long Beach, California, 2017.

Ramin colaboreaza activ cu laboratorul de robotica din CSAIL al MIT, Institutul de Stiinta si Tehnologie (IST) Austria, Infineon Technologies si Grupul Zimmer la IMP, Austria. Ramin este, de asemenea, un contribuitor senior la OpenWorm Foundation, SUA. A fost un student vizitator la Departamentul de Calcul al Imperial College din Londra, unde a lucrat la dezvoltarea de solutii de invatare profunda pentru sisteme dinamice de modelare comportamentala.

Ramin a absolvit un masterat in Inginerie Electronica la Politecnico di Milano (2015) si are lui B.Sc. in Inginerie Electrica – Electronica de la Universitatea Ferdowsi din Mashhad (2012).